Followers

Wednesday, May 15, 2013

Kenapa Orang Cakap Single a.k.a Bujang itu Best

Sebab Apa Orang Cakap Single Best ??

ini cukup pakej....ore kabor

  • Tak rugi duit untuk topup 
  • Tak payah keluar duit nk blnja kekasih. baik blanja family makan.
  •  Malam2 tak payah text & call sampai tertido .boleh tido terus .
  • Tak kena berleter itu ini, sana situ dan bla bla bla.
  • Takde org ganggu tengah tido dengan bunyi henpon.
  • Takde org nk jeles.
  •  Duit sentiasa ada.*kadang2 tak ada jugak.. :P
  •  Hati tak sakit.
  • Tak payah keluarkan airmta.
  •  Tak perlu membuat laporan harian. bebas kemana2.
  • Bebas berkawan.
  • Tak payah nak pening2 pikir tentang kekasih.
  • Tak payah berkepit dengan henset 24 jam.
  •  Boleh guna henset yang murah2. Tak perlu ada wallpaper.
  •  Boleh buat apa yang kita nak selagi tidak bertentangan hukum agama tanpa dilarang/ditegur kecuali family yang larang !
  • Dapat hindarkan diri dari maksiat...

p/s : kadang kaler hidup ni sunyi..nak jugak berteman yerr dak.. ? tapi tak apa....nanti sampai lah jodoh tu kan.. :) 

2 comments:

  1. kita orang laki wajib setuju....hahaaa... banyak kelebihan dia :)

    ReplyDelete