Followers

Friday, April 27, 2012

~~segmen: tambah follower tambah kawan~~

Assalamualaikum....Bismillah..


oleh kerana sangat pemess!!..dah perasan lah tuuu..oh tidak... hahaha. oleh kerana di tag oleh cik FARA(budak cute)..  ikot je jejak dia...haaaa...jom....

hak kali ni segmen ni datang nyer pun...aduhai dari... CIK MIRA KITA....NUH..

APA yang cantik...sila  tengok gambar ni...paham leerr gamok nya...kan..

jom klik2....tengok apa ada kat blog cik mira....ni..:) 

apa yang di haruskan.....
eh eh....apa yang perlu kita buat....sebenarnya...?

1.  di haruskan follow blog....tapi tak paksa..lah kan....* cik fara cakap..:P, tapi kan...boleh kata wajib follow  blog cik mira...sebab dia big BOSS..haha...
2. kena tag la kawan hak rasa nak tag.....tu..:

sapa haaaa kena tag dalam segmen ni....

----CIK ANIS....
----- CIK NANARD ..yg suka pink...tuu..
-----khas tag CIK AINIE....sbb dia buat entry khas untuk saya...hehehe...
----------sis AL...------
----haa..lagi sorang ZANA---

p/s:...penat minggu ni.....hadoi...tapi ingat lagi kat kawan2 blogger......:), kawan baru..best2 blakerrr!!!


4 comments:

  1. Haha! Jangan tag sy bro.. Hahaha! Sbb bab segmen ni sy suka bg skongan dgn terjah blog2 je, ekekeke! Apapun, smoga bro dpt capai misi dlm segmen ni!

    ReplyDelete